ELASTICUL ITALIAN PRIN EXCELENTA
Saraflex este o firmă cu vechime, înfiinţată la Milano, în anul 1960, lider pe piaţa italiană şi europeană în producţia de panglici, împletituri şi cordoane, diverse tipuri de aţă şi fire, fie rigide, fie elastice, cu o suprafaţă de 4500 metri pătraţi, situată în provincia Bergamo.

Saraflex produce panglici şi corzi elastice folosite în industria producătoare de îmbrăcăminte, lenjerie intimă, echipament sportiv şi pijamale. De asemenea, produce diverse articole din industria textilă, articole pentru bucătărie, canapele, scânduri de călcat rufe, cearceafuri de pat cu elastic.

Un sector în plină dezvoltare este, între altele, cel al articolelor tehnice, având o linie specială de producţie dedicată sectorului auto: elastice pentru autoturisme, jeepuri, tapiţerie auto, chiar şi pentru autoturisme de epocă, huse de schimb pentru scaune.

Din gama de produse tehnice fac parte şi articolele destinate grădinăritului, articole pentru biciclete, accesorii pentru copii şi articole sportive, precum şi articole folosite în industria producătoare de hârtie, dar şi în sectorul de grafică şi design.

Pentru o imagine mai amplă, puteţi vizita pagina noastră de internet, în italiană şi în engleză, şi ne puteţi contacta prin telefon la numărul +39 02 29400768 sau la adresa de poştă electronică info@saraflex.com.